Šminkanje očiju

0
252

Trendovi šminkanja koji nam stižu sa svetskih modnih pista su često potpuno neupotrebljivi jer ih je nemoguće nositi u svakodnevnom životu. Medjutim, ove sezone to nije slučaj.

Ajlajner nemojte bacati jer je i dalje vrlo aktuelan u vidu mačkastih očiju ili grafičkig oblika. Pri tome boja ajlajnera ne mora nužno da bude crna nego može da bude i plava, bordo, ljubičasta… Linija koju ćete izvući može da bude u stilu 60-tih: debela crta sa izduženim krajem na gornjem kapku ili tanka crta uz sam rub gornjeg kapka. Ja lično volim taj retro look u stilu 60-tih godina.

Za koju vrstu ajlajnera ćete se odlučiti zavisi u potpunosti od vas, budući da se sada na tržištu mogu naći ajlajneri u raznim oblicima poput kremastih gel ajlajnera, standardnih u obliku flomastera ili olovke, itd.

Uz malo vežbe I eksperimentisanja verujem da će svaka od vas naći svoj look I dati mu lični pečat.

   

 

 

Intenzivne senke

Senke boje vina, braon, ljubičaste, narandžaste i u nijansama zlata apsolutni su hit ove sezone ali I sjajne, metalik senke.

   

 

Metalik senke

 

   

 

Što se tiče obrvi one I dalje treba da budu prirodne, guste I začešljane i naprosto prirodno lepe.  Ne treba zaboraviti da one stvaraju okvir za oko i celom licu daju definiciju. Dakle, možete slobodno da zaboravite na pincetu :-).

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here