Noviteti u šminkanju

0
463

Na početku ovog teksta pomenula sam i da ću se osvrnuti na aktuelna dešavanja  u svetu šminkanja pa tako želim da podelim sa vama jednu lepu vest: a to je da je tržište šminke od septembra ove godine bogatije za još jedan brend a to je šminka Charlotte Tilbury, svetski poznate šminkerke iz Londona koja je ovog meseca nakon gotovo 30 godina iskustva, lansirala svoj sopstveni brend!

Više možete saznati tako što ćete posetiti njen sajt www.charlottetilbury.com.

 

Charlotte je na svom sajtu lično predstavila deset look-ova i objasnila kako se našminkati kao i njene proizvode koji me prilično mame, moram da priznam.

Trenutno se njena šminka može poručiti online samo preko njenog sajta ili preko sajta www.selfridges.com u svega  nekoliko zemalja Evropske Unije (naravno ukoliko ne putujute u Englesku ili nemate nekoga ko bi mogao da vam donese), ali se nadam da ćemo i mi iz Srbije uskoro moći da poručujemo njene proizvode.

 

Jako mi je drago što postoje imena poput Charlotte ali i Lise Eldridge (www.lisaeldridge.com)  i Daniela Sandlera (www.danielsandler.com) koji su renomirani, svetski šminkeri  a koji na svojim sajtovima nesebično i na jedan vrlo razuman i smiren način prenose svoje znanje i tehnike šminkanja. I ne samo to. Lisa Eldridge se takodje vrlo intenzivno bavi i negom kože, odabirom pravih proizvoda za odredjene tipove kože, istorijom šminke itd. tako da vam pored mnogih sjajnih blogova kod nas a i u svetu, najtoplije preporučujem da posetite i ove sajtove jer verujem  da ćete puno naučiti.

Daniel Sandler kao i Charlotte ima svoj sopstveni make up brend a može se poručiti online u Srbiji. Njegovo tečno rumenilo Watercolour Fluid blusher proglašeno je najboljim rumenilom 2013. I dobilo nagradu Best Beauty Award 2013. Ako imate priliku, preporučujem da ga probate jer je sjajno.

Još jedan novi svetski brend je make up dizajnera Marca Jacobsa koji je od nedavno dostupan svetskoj javnosti (www.marcjacobsbeauty.com) pa ako ste u prilici, probajte i igrajte se, zašto da ne :-).

PODELI
Prethodni tekstTamne usne
Sledeći tekstVažno je znati

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here