Novi centar okupljanja za Beauty zajednicu: Prva ekskluzivna NYX Professional Makeup prodavnica u Beogradu

0
61

Jedan od najpopularnijih svetskih brendova – NYX Professional Makeup – u Srbiju donosi potpuno novo iskustvo kupovine otvaranjem svoje prve ekskluzivne prodavnice u centru Beograda.

Dana 9. decembra NYX Professional Makeup otvara svoju prvu interaktivnu prodavnicu na Terazijama, u samom srcu grada! Nova prodavnica biće centar okupljanja za beauty zajednicu, ali i za ostale makeup sladokusce koji žele da uživaju u ekskluzivnoj ponudi profesionalne šminke, koja premašuje dve hiljade različitih proizvoda na jednom mestu.

Povodom otvaranja svoje prve ekskluzivne prodavnice NYX Professional Makeup je pripremio poklone za prvih 1.000 kupaca – Mage Shine Lip Gloss, a za 500 najbržih i Lippie neseser, bez obzira na vrednost kupovine. Povedite svoje kućne ljubimce, jer je prodavnica pet friendly, i dođite u subotu 9. decembra tačno u podne da se družimo! #Oslobodi svoje boje!

“Dostupna profesionalna šminka koja omogućava neograničenu umešnost u ulepšavanju za sve.” To je bio cilj osnivača ovog brenda, mlade korejsko-američke preduzetnice, kada je 1999. godine pokrenula NYX Professional Makeup u centru Los Anđelesa, sa linijom olovaka za oči i usta svetlih duginih boja. Njen san da pruži fanaticima za šminkanje vrhunske alate za samoizražavanje po pristupačnoj ceni ubrzo je ostvaren. NYX Professional Makeup je pomogao rastu zajednice profesionalnih šminkera kroz sajmove i škole šminkanja, omogućavajući makeup umetnicima širom sveta da popune svoje komplete obiljem pristupačnih, ali visokokvalitetnih proizvoda. Svetski najtraženija i najbrže rastuća linija šminke, stvorena od strane “makeup kameleona” namenjena za njoj slične umetnike širom sveta.

Novi centar okupljanja za Beauty zajednicu Prva ekskluzivna NYX Professional Makeup prodavnica u Beo Novi centar okupljanja za Beauty zajednicu: Prva ekskluzivna NYX Professional Makeup prodavnica u Beogradu

NYX Professional Makeup prodavnica ponudiće više od 2.000 artikala, omogućavajući svakoj osobi da odabere bilo koju boju, u bilo kojoj kategoriji, bilo koje teksture na jednom mestu.

NYX Professional Makeup nudi više od 640 nijansi karmina, pro-inspirisanih proizvoda, palete za senčenje i konturisanje, šminku za obrve u svim oblicima i teksturama, neverovatne osnove i više od 170 različitih ajlajnera.

The post Novi centar okupljanja za Beauty zajednicu: Prva ekskluzivna NYX Professional Makeup prodavnica u Beogradu appeared first on Wannabe Magazine.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here