Moderna mama: Kako da sprečiš pojavu strija tokom i nakon trudnoće? (VIDEO) + YouTube Giveaway

0
139

Wannabe Magazine je pokrenuo novi projekat pod nazivom “Moderna mama” u kojem će se posvetiti baš vama, modernim mamama, kako biste u toku trudnoće, pa i nakon nje, uvek bile lepe, negovane i u potpunosti bezbrižne. “Moderna mama” će vam pružiti odgovore na baš sva pitanja koja vas muče kako kao trudnice, tako i kao mame, a rešiće i sve probleme koji vas mogu zadesiti u novom poglavlju vašeg života.

Tema kojom se danas bavimo jeste jedan, za mnoge trudnice i mame, veliki beauty problem – nastanak strija. Kod mnogih od vas se sigurno javljaju strah i nesigurnost da li će se vaša koža nakon porođaja vratiti u prvobitno stanje, a “opasnost” preti i od nastanka strija i fleka. O ovoj temi smo razgovarali sa Ninom Milović, direktorkom Wannabe Magazine-a, mamom Lene Petre i trudnicom u osmom mesecu koja sa vama deli svoja iskustva sa ovim beauty problemima.

Moderna mama Kako da sprečiš pojavu strija tokom i nakon trudnoće VIDEO YouTube Giveaway Moderna mama: Kako da sprečiš pojavu strija tokom i nakon trudnoće? (VIDEO) + YouTube Giveaway

Zahvaljujući poslu kojim se bavi, Nina je imala priliku da sarađuje sa mnogim beauty brendovima, a kada je reč o nezi kože tokom trudnoće, njen favorit jeste Bio-Oil ulje koje se pokazalo kao savršeno rešenje za prevenciju ali i otklanjanje strija i fleka. Bio-Oil ulje spada u veganski proizvod za negu, a njegova “tajna” je u kombinaciji ulja nevena, kamilice, lavande i ruzmarina, sa naglaskom na PurCellin ulju koje ovom proizvodu daje nemasnu strukturu laku za nanošenje.

Moderna mama Kako da sprečiš pojavu strija tokom i nakon trudnoće VIDEO YouTube Giveaway 2 Moderna mama: Kako da sprečiš pojavu strija tokom i nakon trudnoće? (VIDEO) + YouTube Giveaway

The post Moderna mama: Kako da sprečiš pojavu strija tokom i nakon trudnoće? (VIDEO) + YouTube Giveaway appeared first on Wannabe Magazine.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here