Make-Up trendovi za proleće/leto 2013.

0
224

Konačno nam je stiglo dugo očekivano toplo leto a sa njim i nove vesele boje na našim licima.

Pa iako se možda čini da nekih posebnih novina nema to nije baš sasvim tačno, mada naravno, neki klasici nikada ne izlaze iz mode.

Prirodan i prozračan ten, blago naglašene jagodice u svetlo ružičastoj boji ili u boji kajsije i svetlucajuće senke u bojama mora su samo neki od trendova koji će obeležiti ovo leto.

 

       

 

Na kapcima će se naći svetlucave zelene i plave nijanse, usne će biti obojene u jarko narandžastu i pink boju. Nijanse kao što su smaragdno zelena i pink lepo se slažu sa mnogim tipovima kože i bojama očiju. Zelena senka intenzivira zelene, plave i braon oči.

 

    

 

    

Plava senka je verovatno boja od koje će većina žena zazirati ili biti vrlo skeptična kada je u pitanju njena upotrebljivost.  Medjutim, kao što ove slike i dokazuju, ona se i tek kako da nositi i pogodna je kako za dan, tako i za noć.

 

Na usnama će se zadržati jarke boje poput pink, narandžaste i tamno crvene.

 

     

Trend koji je svakako zanimljiv i nov je taj da ćete ovog leta Vaše usne moći da obojite u dve nijanse i kombinujete npr. pink i narandžastu ili različite nijanse crvene.

 

  

 

Prirodne obrve su već neko vreme vrlo aktuelne i to se neće menjati ni ovog leta. Zaboravite na pincetu, samo ih začešljajte na gore kako biste naglasili njihovu prirodnu lepotu i kombinujte sa nezaobilaznim mačkastim izgledom koji je uvek „in“.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here