Trendovi za proleće/leto 2014.

0
243

„The catwalk has spoken“ tako da će ovu sezonu obeležiti  karmini svih nijansi narandžaste, od kajsije do narandžasto-crvene i boje lubenice do svih nijansi ljubičastih senki, belog ajlajnera, veštačkih trepavica na gornjim i donjim trepavicama i gustim, gotovo dečačkim obrvama. 

 

– Senke ljubičaste boje mogu se kombinovati sa gotovom svim bojama očiju i to je jedna od retkih boja koja pristaje skoro svima.

ss14-makeup-trends-purple-lgn

 

– Plava senka – odlično pristaje ljudima sa braon očima ali će još više istaći plave ili zelene oči.

ss14-makeup-trends-blue-eyes-lgn

– Beli ajlajner na donjim i gornjim kapcima će vaše oči vizuelno uvećati i osvežiti ceo izgled, naročito ako su vam oči umorne. U kombinaciji sa ružičastim karminom deluje vrlo sveže. Još jedan predlog kako možete izgledati odmorno i sveže sa samo malo šminke.

ss14-makeup-trends-white-liner-lgn

Makeup-Trends-for-Spring-Summer-2014-8

– Pastelni tonovi i senke nežnih boja savršene su za leto.

Makeup-Trends-for-Spring-Summer-2014-1 pastel make up

– Veštačke trepavice na gornjim i donjim kapcima učiniće da Vaše oči izgledaju krupnije i veće.

Chanel-dubai-6-Vogue-14may14_PR_b_1080x720

– Pune, guste i prirodne obrve su još uvek u trendu, verovatno zahvaljujući ovoj manekenki zbog koje su se one i vratile u modu – Cara Delevigne.

cara_delevingne-eyebrows

– Usne boje kajsije – ovaj trend je definitivno nešto drugačije, daje licu svežinu i sasvim drugu dimenziju. Gotovo svaka kuća ima karmine različitih nijansi boje kajsije i sa ovom bojom ćete sigurno biti zapažene.  Samo napred i odaberite nijansu koja vam se najviše dopada.

summerseason_oranges

Ralph-Lauren-fall-2011-2

5e8c56c08826c438492f95ebdbe6d819 Cara with orange lipstick

– Crni ajlajner je uvek aktuelan i doživljava zapravo samo“ varijacije na temu“. Ove sezone aktuelne su naglašene i „debele“ linije izvučene ajlajnerom kao i tzv. „grafički ajlajner“ za one preciznije.  Naravno, ovaj look sigurno nije nešto za svaki dan i zahteva malo vežbe ali je svakako zanimljiv i interesantan i čini vas drugačijom.

ss14-makeup-trends-liner-lgn

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here