ponedeljak, maj 21, 2018
Mnoge žene imaju dugu, burnu i ne tako uspešnu “vezu” sa maskarom. Možda zvuči smešno i neobično, ali zaista jeste tako. Maskara kao beauty proizvod je sastavni deo makeup torbice svake žene, te je većina nas koristi svakodnevno jer bez nje su trepavice maltene nevidljive! Međutim, skoro je nemoguće naći formulu koja je postojana ceo dan, izgleda prirodno i ono što je najbitnije – ne slepljuje trepavice, ne pravi grudvice i ne kruni se nakon nekoliko sati nošenja! Priznajem, možda tražim puno… Ipak, to ne znači da sam “digle ruke” i odustala od potrage, ali obzirom na to da se nove maskare na makeup tržištu pojavljuju svaki dan, retko koja mi baš privuče pažnju. Međutim, moj unutrašnji makeup alarm je zazvonio kada je beauty blogerski svet počeo da priča i hvali novu Maybelline Total Temptation maskaru obogaćenu ekstraktom kokosa. Maskara. Sa. Mirisom. Kokosa! – Ova činjenica je sama po sebi bila dovoljna da sam poželela da je isprobam što pre – jer, hello, miriše na kokos, na mo..
Izbor prave šminike, a pudera pogotovo, može biti toliko kompikovano i teško! Reši ovaj test koji ima svega 6 pitanja i saznaj koji puder će rešiti sve tvoje probleme i savršeno će odgovarati tvojoj koži! Nakon što rešiš test, možeš ući i u uži izbor za osvajanje neke od nagrada: 3 x Dermablend Fluid + Mineral 89 booster 1 x Dermablend 3D Correction + Normaderm nega za lice Sve što treba da uradiš, nakon što rešiš test, jeste da odgovoriš na pitanje: “Zašto ti je tečni puder važan i koje su ti njegove karakteristike najbitnije?” i ostaviš svoje podatke. Najkreativniji odgovori će biti nagrađeni, a imena dobitnika biće objavljena na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog testa. Nagradni test traje od 18.5. do 28.5. Važi samo za Republiku Srbiju! The post Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože! appeared first on Wannabe Magazine.
Izbor prave šminke, a pudera pogotovo, može biti toliko komplikovano i teško! Reši ovaj test koji ima svega 6 pitanja i saznaj koji puder će rešiti sve tvoje probleme i savršeno će odgovarati tvojoj koži! Nakon što rešiš test, možeš ući i u uži izbor za osvajanje neke od nagrada: 3 x Dermablend Fluid + Mineral 89 booster 1 x Dermablend 3D Correction + Normaderm nega za lice Sve što treba da uradiš, nakon što rešiš test, jeste da odgovoriš na pitanje: “Zašto ti je tečni puder važan i koje su ti njegove karakteristike najbitnije?” i ostaviš svoje podatke. Najkreativniji odgovori će biti nagrađeni, a imena dobitnika biće objavljena na sajtu www.wannabemagazine.com nakon isteka nagradnog testa. Nagradni test traje od 18.5. do 28.5. Važi samo za Republiku Srbiju! The post NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože! appeared first on Wannabe Magazine.
Osetljiva koža predstavlja sve veći problem u svetu. 264 miliona žena smatra da im je koža osetljiva. Smatra se da se 1 od 2 osobe barem jednom u životu susretne sa osetljivošću svoje kože. Ovim problemom zahvaćene su sve starosne grupe, od beba do starijih osoba. Osetljiva koža zahteva prilagođenu negu. Ukoliko je pravilno ne tretiraju, osobe koje pate od osetljive kože imaju dva puta veću šansu da razviju kožu sklonu alergijama. Kako bismo održali kožu zdravom, potrebno je očuvati funkciju barijere kože i poštovati ravnotežu mikrobioma kože. U saradnji sa odeljenjem L’oréal Research & Innovation, La Roche-Posay je dokazao da upotrebom dermokozmetičkih proizvoda koji imaju prebiotička svojstva možemo pozitivno uticati na mikrobiom kože. Prebiotici su nutrijenti koji stimulišu rast i/ili aktivnost određenih bakterija kako bi pružile osnovne uslove za održanje ravnoteže zdrave i snažne kože. Kada je koža osetljiva, potrebno je ne samo obnoviti barijeru kože, već i očuvati mikrobiom ko..
Svakodnevno posvećuješ najmanje 45. minuta nezi lica. Biraš kreme za hidrataciju, kreme za područje oko očiju, antihride, kreme koje sprečavaju nastanak bora, a zatim i kreme koje ublažavaju već nastale bore. Imaš jutarnju i večernju rutinu, naravno i različite proizvode..ali zašto zanemaruješ negovanje vrata i dekoltea? Kako to inače biva svakodnevno se upoznajemo sa novim ritualima sa kosu, kožu, nokte. Uvek posmislimo da industrija ne može više napredovati..a zatim usledi najava novog tretmana na tržištu.Poznati su postali magnet za testiranje novih beauty rituala za čije sastojke većina nas nikada nije ni čula, kamoli probala. Samo neki od njih su vampirski tretman, riblji pedikit, akupunktura od pčelinjeg saća… Ipak čak ni bol, peckanje i ostale neprijatnosti nisu sprečile poznate da naprave korak dalje sa negovanjem kože i eksperimentisanjem sa istom.Srećom, za ovaj ritual neophodne su ti samo grudi i par krema koje već poseduješ na svojoj polici, samo ćemo te naučiti na koji n..

Najnovije