Ideje za manikir: Kako da stilizuješ nokte ovog leta?

0
143

Nokti kao savršeni aksesoar? Zašto da ne! Ovog leta ćemo voleti detalje koji “zaokružuju” naš stil i izgled, koliko god bili sitni jer – sitnice su te koje se računaju! Zato za tebe danas izdvajamo nekoliko ideja za manikir kojim ovog leta možeš da obraduješ svoje noktiće!

Malo različitih boja, malo različitih oblika – dovoljno lagano da možeš sama da se uhvatiš u koštac sa ovim manikirom, a dovoljno kreativno i efektno da svi pogledi divljenja budu uprti u tebe. Igraj se kako sa bojama, tako i sa oblicima i pokaži svoju umetničku stranu. Hajde, sigurno je imaš!

프렌치 위에 골드를 파바박? #짧은손톱 에도 충분히 임팩트있어?? #unistella #화요일네일 #tue_uninail #minimalnails #goldnails #blacknails #frenchnails #spacenails

A post shared by TREND NAIL UNISTELLA 유니스텔라_네일 (@unistella_by_ek_lab) on

Na prvi pogled dosadan manikir, za tili čas možeš da pretvoriš u vid apstraktne umetnosti. Sve što ti je potrebno mimo njiega jeste lak sa tankom četkicom i nekoliko linija tu i tamo!

Cuticles are a little dry, but couldn't resist a good pool nail art selfie. #negativespace #negativespacenails #nailart #nailsotd #nailstagram #nailsofinstagram #handpainted #freehand #losangelesnails #manicure #manicurist #mani #instanails #simplenailart #gelnails #gelmanicure #gelmani #opigelcolor #opi #pinknails #cute #fashion #trend #poolside #weddingguestnails

A post shared by Hannah K. Smith (@hannah.k.nails) on

The post Ideje za manikir: Kako da stilizuješ nokte ovog leta? appeared first on Wannabe Magazine.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here