utorak, mart 20, 2018
Uvek smo preporučivali tamne nijanse u boji šljive na usnama za jesenju sezonu. Ali za one koji preferiraju manje upadljive usne ili žele da stave akcenat na oči, pokušajte da pređete na srednje tonove šljive ili tamnije nijanse ružičaste za nežniji izgled. Zatim to začinite mešanjem tekstura. Očaravajuće metalik oči izgledaju iznenadjujuće sveže kada se kombinuju sa mat i kremastim obrazima i usnama. Evo našeg korak-po-korak vodiča za korišćenje naših četkica iz nove Blend+Blur (blendiraj i ujednači) kolekcije: Meka mat pokrivenost + Mat formule izgledaju dobro samo ako se nanose na zdravu hidriranu kožu, pa je od suštinske važnosti tretirati lice pre nanošenja podloge. Nanesite losion na lice i vrat i sačekajte 2-3 minuta da ga koža upije. Zatim nanesite malu količinu prajmera na našu četkicu za tečni puder i nanesite na kožu. + Istisnite par kapi pudera za mat završnicu na sredinu vaše četkice za tečni puder i utapkavajućim i laganim pokretima nanesite oko kontura vašeg lica. Mali..
Tokom Dana planete Zemlje, kao i tokom svakog drugog dana, razmišljamo o načinima na koje možemo da podržimo okolinu, a da, u isto vreme, ostanemo u trendu. Naša predanost projektima o proizvodima koji podižu našu svest o Zemlji čini ovaj prvi deo lakim: Ecotools četkice su napravljene od recikliranog aluminijuma i plastike, a drške su napravljene od obnovljivog bambusa. Ali, zašto bismo se tu zaustavili? Kada započne veliko prolećno raspremanje, apciklirajte višak vaših proizvoda za domaćinstvo i napravite neophodne samodopadljive stvari na kojima ćete i vi sami sebi zavideti. Limenke od kafe kao držači četkica za šminkanje Limenke kafe su najbitniji predmet za apcikliranje. Mogućnosti njihove upotrebe su beskonačne, najčešće završimo sa gomilom kojima je sudbina bila da odu u kontejner. Ali, mi imamo jednostavnu ( i očaravajuću) ideju! Skinite nalepnicu i obojte je svetlim tonovima. Neka bude još lepša zbog kolaž papira, skeča slobodnom rukom ili nekih apstraktnih oblika. Posle suš..
Ako ste primetili novi trend u šminkanju koji ističe oči na društvenim mrežama, niste jedini. To se zove ‘’hejlou aj’’ i predstavlja alternative popularnim tamnim i stilovima koji oblikuju nabore. „Hejlou aj“ tehnika baca fokus na centar oka kroz stavljanje svetle ili sjajne senke koja je uokvirena tamnom senkom na naborima i uglovima. Zajedno, senke daju iluziju oblijeg oka.Može se stvoriti raznolikim bojama i teksturama, tako da postoji ogroman prostor za ličnost koja sija, takođe! Kao što je slučaj sa izgledom očiju kada se šminkaju, hejlou ajz (oble oči) imaju drugačiji izgled na drugačijim očima. + Okrugle ili oči oblika badema izgledaju oblije. + Podignute ili spuštene oči će izgledati kao da se nalaze na pravom nivou. + Hejlou aj otvara oči koje nemaju kapak, ali bi trebalo izbeći korišćenje duboke senke u unutrađnjem uglu. + Stilovi hejlou ajz mogu da učine da blizu postavljene oči izgledaju kao da su razmaknute i treba da izbegavate veliki contrast boja. + Uopšteno, hejlou a..

Get it or forget it!

Limitirano izdanje seta za pripremu i boju usana sadrži sve četkice koje su Vam potrebne za pripremu, linije, boju i usavršavanje usana. Četkica za mekoću usana: Koristiti u kružnim pokretima uz svoj omiljeni balzam za usne za nežan piling usana pre nanošenja boje Četkica za fine linije: Nanesite detaljne linije i dodatni ombré efekat na spoljnim uglovima usana Četkica za usne: Ravna strana i zašiljen vrh za glatko nanošenje i blend boje na usne Lepezasta četkica: Višenamenska četkica posebno dizajnirana za definisanje ivica usana i highlight Amorovog luka Držač četkica sa ogledalom: Za odlaganje četkica i lako nošenje Slavimo našu desetogodišnjicu na najbolji način koji znamo… limitiranim izdanjem make-up seta četkica! Ovaj set sadrži šest četkica za kreiranje svežeg i prirodnog izgleda. Izjednačite: Stvorite osnovu bez mane sa “Airbrush” finiš četkicom sa dvostrukim vlaknima. Highlight: Koristite Četkicu za precizno nanošenje kako bi kontrolisano nanosili dovoljnu količinu highlig..

Pedstavljamo naše novitete!

5 alata, savršen ten! Limitirano izdanje seta Prep + Prime sadrži sve alate za pripremu osnove i savršeno nanošenje podloge. Beauty špatula: Fleksibilan zašiljen vrh savršen za vađenje kreme is staklenih pakovanja za maksimalno iskorišćenje proizvoda Osvežite predeo ispod oka: Stacionarna alminijumska kugla za hlađenje i masažu predela ispod oka. Savet: Koristite sa omiljenom kremom za podočnjake Četkica za pripremu: Čvrsta glava četkice za ravnomerno nanošenje krema, seruma i/ili maski Čudotvorni sunđer za ten: Oblikovan da stvori savršenu bazu i omogući punu prekrivenost pri korišćenju tečne podloge Savet: Koristite vlažan za svež sjaj i suv za punu prekrivenost Stalak za sunđer: Savršeno oblikovan za odlaganje sunđera i njegovo sušenje Set za osnovu bez mane Stvorite savršenu podlogu sa našim setom za besprekornu osnovu. Naš poboljšani set za oči sadrži sve četkice koje su Vam potrebne da postignete bilo koji izgled očiju: Srednja četkica za senčenje: Široka + ravna vlakna sa..

Najnovije