NOVITETI ZA PROLEĆE/LETO 2014.

0
246

Ima puno noviteta za ovu sezonu jer je gotovo svaki brend lansirao svoju kolekciju za proleće/leto 2014.  Ono što se sa sigurnošću može zaključiti jeste da ovo leto karakteriše bukvalno eksplozija boja kako na očima tako i na usnama i izbor svakako neće biti lak :-).  Ovde ću pomenuto one proizvode koje sam isprobala i koju su meni lično bili najzanimljiviji.

Too faced (www.toofaced.com) – možete ga naći u Sephora prodavnicama u Beogradu – nudi sjajeve za usne „Melted“ u nekoliko nijansi, boje su vrlo pigmentovane i postojane.

Too_Faced_summer_2014_content

„Too faced“ takođe ima vrlo lepe palete sa senkama najrazličitijih boja, kvalitetne i pigmentovane.

web_alamodeeyes_open_2 web_chocolatebar_openZa ovo leto ovaj brend je lansirao i fenomenalan set od 3 bronzera  sa četkom za nanošenje u ljupkoj kutijici.  Nijanse su vrlo lepo uklopljene i odgovaraće mnogim tipovima.

web_bonjoursoleil_open_2

Vrlo zanimljiv je i set za oblikovanje obrva koji sadrži dve nijanse braon boje, za plavuše i brinete, vosak za fiksiranje i hajlajter (za nanošenje ispod obrva), malu pincetu, četkicu za začešljavanje obrva i još jednu četkicu za oblikovanje obrva.  Sve to je spakovano u kutijicu sa ogledalcetom.  Savršen set za lepo oblikovane obrve!

web_browenvy_new_open_2

Yves Saint Laurent (www.yslbeautyus.com)  – sjajevi sa sitnim šljokicama.  Senke nude vrlo širok izbor boja i odličnog su kvaliteta!

YSL_Gloss_Volupte_spring_2014_content

Yves_Saint_Laurent_Couture_Palette_2014_content

Chanel (www.chanel.com) uvek oduševljava prelepim odabirom senki i savršenim kremastim rumenilima.

Chanel_Notes_du_Printemps_Spring_2014_Makeup_content

149537_a_LARGE   164232_a_LARGE

138670_a_LARGE

Guerlain (www.guerlain.com) – kuća koja nudi vrlo bogatu ponudu nijasni karmina savršenih tekstura, za mekane i hidrirane usne – Rouge automatique.

guerlain-rouge-automatique-spring

Dior (www.dior.com) – kao i svake godine, ova kuća nudi prelepe senke, savršeno ukombinovane boje i prelepa rumenila.

dior-spring-2014-makeup-collection

MAC (www.maccosmetics.com) – od nedavno je dostupan i kod nas . Karmini za proleće/leto 2014. su vrlo pigmentovani, postojani i savetujem da, ako već nemate neki MAC karmin, obavezno nabavite jedan ovog leta!

MAC_Playland_summer_2014_makeup_collection3

MAC_Punk_Couture_2014_makeup_line_content

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here